Douglas

  1. Otthon
  2. ÜZLETEK
  3. Douglas
Douglas

Nyitvatartás

Hé. - Szo.
09:00 - 20:00
Va.
10:00 - 18:00

Douglas

Ismerje meg a Douglas pillanatot! Szeretne egy kis kényeztetést, némi luxust csempészni a hétköznapokba? A Douglas jóval többet nyújt, mint egy átlagos parfüméria. Munkatársainkkal folyamatosan azon dolgozunk, hogy boltjainkban öröm legyen a vásárlás, és mindenki rátalálhasson azokra a termékekre, melyek tökéletesen megfelelnek ízlésének.

Azt szeretnénk, hogy vásárlóinknak a Douglas névről a minőség és a vevőközpontúság jusson az eszébe. Ezt szolgálják tágas és kellemes hangulatú üzleteink, ahol a legújabb trendek alapján összeállított, folyamatosan bővülő, változatos termékválasztékkal várjuk.

Munkatársaink és szakértő tanácsadóink segítenek abban, hogy megtalálhassa a legmegfelelőbb kozmetikumokat és szépségápolási szereket, legyen szó akár - sminkfrissítésről, - alkalmi vagy esküvői smink készítéséről, - bőrápolási vagy sminktanácsadásról, - bőrdiagnosztikáról vagy - kézápolásról és manikűrről.

Kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy az illatoktól a testápoló termékeken át a szezonális trendtermékekig és kiegészítőkig mindig az ízléséhez leginkább passzoló termékeket vásárolhassa meg. Számos olyan márkát forgalmazunk, melyek Magyarországon kizárólag a Douglas üzleteiben érhetők el.

Parfümériánkban megismerheti a Douglas saját márkás termékeit is, melyek a szépségápolás minden területét lefedik. Haj- és bőrápoló családunk, illatszereink, dekorkozmetikai termékeink mindig a legmagasabb minőséget nyújtják kiváló ár-érték arány mellett. Térjen be hozzánk: üzleteinkben számtalan újdonsággal, exkluzív termékekkel és különleges kedvezményekkel várjuk!

Socialmedia

Center Map

Douglas Parfüméria