Rólunk

RÓLUNK

  1. Otthon
  2. RÓLUNK
  3. Rólunk

Köszöntünk az ÁRKÁD Pécs Bevásárlóközpont megújult honlapján!

Bevásárlóközpontunk 2004 óta Pécs város és a régió legszebb és legnagyobb bevásárlóközpontjaként van jelen, illetve tesz meg mindent azért, hogy a lehető legjobb árakkal, választékkal és minőséggel, minél kényelmesebb körülmények között tegye élvezetessé a vásárlást.

Az ÁRKÁD a divat meghatározó képviselőjeként, 2 szinten, közel 130 üzlettel, a mai trendeknek megfelelően, neves világmárkákkal és a kisebb helyi vállalkozások, több mint gazdag és egyedi kínálatával egyaránt várja a bevásárlóközpontba látogatókat. 35 000 négyzetméternyi területen, olyan trend-diktáló márkákat lelhetsz fel, mint a H&M, Humanic, Bershka, Douglas, Tezenis, Swarovski, vagy a Stradivarius, de lakberendező és elektronikus üzletek, színvonalas kávézók és nemzetközi ételek kínálatát is megtalálod bevásárlóközpontunkban. 

Autóval érkező Vendégeinket 850 db parkolóhellyel, valamint az első órában ingyenes parkolási lehetőséggel várjuk. 

A bevásárlóközpontban eltöltött időt, rendezvényekkel, interaktív kiállításokkal és számos más programmal igyekszünk még színesebbé tenni, mely programokról, itt a honlapunkon olvashatsz, de kapcsolatba léphetsz velünk a Facebookoldalunkon, azinfoarkadpecshu email címen, valamint feliratkozhatsz hírlevelünkre is.

Az ÁRKÁD nevében köszönjük, hogy bennünket választasz, és reméljük, hogy a jövőben is Látogatóink körében üdvözölhetünk. 

Kellemes, tartalmas időtöltést és örömteli bevásárlásokat kívánunk! 

Martits Balázs
centermenedzser