MESEHŐSŐKET HÚSVÉTRA!

  1. Otthon
  2. HÍREK ÉS RENDEZVÉNYEK
  3. MESEHŐSŐKET HÚSVÉTRA!

Esemény

MESEHŐSŐKET HÚSVÉTRA!

ÁRKÁD Pécs
2019.04.04-22.

Április 4-től mesehősök költöznek be az ÁRKÁD kupolájába

A bevásárlóközpont minden esztendőben a tavaszi virágok utánozhatatlan szépségével, a húsvét magával ragadó ünnepi hangulatával köszönti Látogatóit az ünnepi időszakban. Az ÁRKÁD az idén is arra törekedett, hogy valami különlegességgel készüljön Nektek, így a 2019-es évi ünnepi dekorációban, számos mesehős figura játssza a főszerepet.

A színpompás virágok mellett, négy kis témaszigeten elevenednek meg a kedves és humoros húsvéti elemek. A gyerekek találkozhatnak a jól ismert mesék, mint a Mignonok, Szuper Mario, Angry Birds és Tininindzsa teknősök hőseivel, akik ezúttal óriás tojásformákat öltenek magukra, hogy így kápráztassák el és mosolyogtassák meg a bevásárlóközpontba látogatókat.

A Látogatók kérésére pedig természetesen ismét feltűnnek a dekorációban az édes kis nyulacskák is! A pihe-puha, élő nyulacskák remélhetőleg majd még több vidámságot csalnak az ÁRKÁD-ba látogatók arcaira.

A húsvéti ünnep közeledtével pedig itt az ideje, hogy Ti is ráhangolódjatok a tavaszra, készüljetek a napsütésre, a hosszú nappalokra. A kedvelt és mindig nagyon várt kellemes évszakkal nem csupán a természet éled újra, borul színekbe és illatokba, de az ÁRKÁD Bevásárlóközpont is megújul, felfrissül. Tradícióinkhoz híven mindig a legújabb trendekkel és szolgáltatásokkal várjuk Látogatóinkat, akik a már hosszú ismeretségük során megszokták, és így joggal várják el a legmagasabb minőséget, színvonalat a bevásárlóközponttól. A tavaszi szezon beköszöntével pedig az ÁRKÁD üzletei is felkészülve várják Vásárlóikat, hogy az ünnepekre minden szükséges dolgot be tudjanak szerezni, ruhatáraikat fel tudják frissíteni, valamint hogy gyermekeik húsvéti fészkét is meg tudják tölteni színes és szép, vidámsággal teli ajándékokkal.

Látogass el Te is családoddal április 4. és 22. között az ÁRKÁD-ba és készüljetek együtt a bevásárlóközponttal az ünnepekre!

Mesehősök húsvétra az ÁRKÁD-ban!

Megközelítés

Útvonal