Játéksziget
Játéksziget - Árkád Pécs
Játéksziget
 
Forgalmazott márkák:
Üzlet helye: emelet
Leírás:

A Játéksziget közel 20 éve szolgálja ki vásárlóit, a legkisebbektől a legnagyobbakig. Sok gyermeket látott felnőni, akiknek szülei itt vásárolták a baba játékait, majd az ovis játékait, és látta kisiskolásként, a saját maga által gyűjtött zsebpénzből az áhított játékot megvásárolni. Ezek a boldog pillanatok, a csillogó gyermek arcok látványa tovább ösztönözik a Játéksziget csapatát a folytatásra, a folyamatos megújulásra, az újabb és újabb gyermekrendezvények megszervezésére.

Óriási játékválaszték várja az apró kezek érintését. Itt minden korosztály megtalálhatja a neki megfelelő játékot. A naprakész újdonságok mellett, a régi, jól ismert márkák is kibővített választékban találhatók meg a polcokon.

Mit tegyen az, aki tanácstalan a legmegfelelőbb játék kiválasztásában?

Forduljon bátran a mindig mosolygós, kedves, magas szaktudással rendelkező eladókhoz! A Játéksziget csapata továbbra is azon dolgozik, hogy minden vásárlója elégedetten távozzon az üzletből, ki azért, mert segítettek neki megtalálni a legmegfelelőbb játékot, ki azért, mert megmutatták neki a legjobb akciókat, ki azért, mert elmagyarázták neki a legújabb játékok működését, használatát, vagy egyszerűen csak azért, mert hasznos információt, tanácsot kapott.

Téged is vár a Játéksziget – a kedvenc játékboltod!

Telefon: (72) 728-694

További üzletek keresése itt

<< vissza
Facebook
Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!
more >>
Save money
Megtakarítás egyszerűen, naprakészen...
more >>
HASZNOS LINKEK
Fashion
Cipő, táska, bőráru
Restaurants
Műszaki cikkek
Programok
Parking
ÁRKÁD híradó