Játéksziget
VISSZA AZ ÜZLETEKHEZ
1
2
Játéksziget
Nyitvatartás
Ekkor gyere
Hétfő-szombat 9:00 - 20:00
Vasárnap 10:00 - 18:00
Elérhetőségek
Kérdésed van? Így érsz el minket.
Telefon: (70) 313-0470
Weboldal:
Leírás
Egyéb fontos információ rólunk

A Játéksziget közel 20 éve szolgálja ki vásárlóit, a legkisebbektől a legnagyobbakig. Sok gyermeket látott felnőni, akiknek szülei itt vásárolták a baba játékait, majd az ovis játékait, és látta kisiskolásként, a saját maga által gyűjtött zsebpénzből az áhított játékot megvásárolni. Ezek a boldog pillanatok, a csillogó gyermek arcok látványa tovább ösztönözik a Játéksziget csapatát a folytatásra, a folyamatos megújulásra, az újabb és újabb gyermekrendezvények megszervezésére.

Óriási játékválaszték várja az apró kezek érintését. Itt minden korosztály megtalálhatja a neki megfelelő játékot. A naprakész újdonságok mellett, a régi, jól ismert márkák is kibővített választékban találhatók meg a polcokon.

Mit tegyen az, aki tanácstalan a legmegfelelőbb játék kiválasztásában?

Forduljon bátran a mindig mosolygós, kedves, magas szaktudással rendelkező eladókhoz! A Játéksziget csapata továbbra is azon dolgozik, hogy minden vásárlója elégedetten távozzon az üzletből, ki azért, mert segítettek neki megtalálni a legmegfelelőbb játékot, ki azért, mert megmutatták neki a legjobb akciókat, ki azért, mert elmagyarázták neki a legújabb játékok működését, használatát, vagy egyszerűen csak azért, mert hasznos információt, tanácsot kapott.

Téged is vár a Játéksziget – a kedvenc játékboltod!

Üzlet helye
Itt találod üzletünket
Szint: földszint
PARKOLÁS
Az első óra parkolás minden nap ajándék!
HÍRLEVÉL
AJÁNDÉK MINDENKINEK
Szerezz örömet szeretteidnek ÁRKÁD vásárlási utalvánnyal!
2017.08.30-09.17. A tenger világa interaktív kiállítás
infó »
akció C&A
Iskolakezdési akció
hír dm
Ne feledjétek, hétvégén itt a GyereKi! fesztivál!
ÁRKÁD Pécs Bevásárlóközpont Igazgatóság | 7622 Pécs, Bajcsy Zsilinszky utca 11/1. | Tel.: +36 72 523 100 | Fax.: +36 72 523 001 | e13/z/vasb/pf/nexnqcrpf/c/uh
Kövess minket!
Ugrás az oldal tetejére
Ugrás az oldal tetejére