Rólunk

KEDVES BÖNGÉSZŐ!

Martits Balázs centermanager - ÁRKÁD Pécs

Köszöntünk az ÁRKÁD Pécs megújult weboldalán!

Bevásárlóközpontunk immár 10 éve, 2004. március 31-én nyitotta meg kapuit, illetve tesz meg mindent azért, hogy a lehető legjobb árakkal, választékkal és minőséggel, minél kényelmesebb körülmények között tegye élvezetessé a vásárlást.

Több mint 120 üzlet gazdag és egyedi kínálatával, a mai trendeknek megfelelően felújított, modern designnal várjuk Látogatóinkat Pécs belvárosának szívében.

Bevásárlóközpontunk felújításának és modernizálásának köszönhetően immár olyan ismert és közkedvelt üzletek is megtalálhatók nálunk, mint a Bershka, H&M, Stradivarius, vagy a Tezenis. Természetesen tartogatunk még számos meglepetést és újdonságot az év végéig kedves Látogatóink számára. És, hogy a mindennapokat még színesebbé és érdekesebbé tegyük Számodra, színes és érdekes rendezvényekkel tesszük vásárlásodat és a nálunk töltött időt különlegessé.

Autóval érkező Vendégeinket 850 db parkolóhellyel, valamint az első órában ingyenes parkolási lehetőséggel várjuk.

A legfrissebb információkat, akciókat és híreket itt, a honlapunkon olvashatod, kapcsolatba léphetsz velünk a Facebook oldalunkon, valamint az info@arkadpecs.hu email címen is.

Az ÁRKÁD nevében köszönjük, hogy bennünket választasz, és reméljük, hogy a jövőben is Látogatóink körében üdvözölhetünk.

Kellemes, tartalmas időtöltést és örömteli bevásárlásokat kívánunk!

Martits Balázs
centermenedzser

PARKOLÁS
Az első óra parkolás minden nap ajándék!
HÍRLEVÉL
AJÁNDÉK MINDENKINEK
Szerezz örömet szeretteidnek ÁRKÁD vásárlási utalvánnyal!
hír dm
Ne feledjétek, hétvégén itt a GyereKi! fesztivál!
akció C&A
Iskolakezdési akció
2017.08.30-09.17. A tenger világa interaktív kiállítás
infó »
ÁRKÁD Pécs Bevásárlóközpont Igazgatóság | 7622 Pécs, Bajcsy Zsilinszky utca 11/1. | Tel.: +36 72 523 100 | Fax.: +36 72 523 001 | e13/z/vasb/pf/nexnqcrpf/c/uh
Kövess minket!
Ugrás az oldal tetejére
Ugrás az oldal tetejére