X. ÁRKÁD Kerékpártúra 2015.07.19.

Bringázz velünk a X. ÁRKÁD Kerékpártúrán 2015. július 19-én!

ÁRKÁD Pécs - Kerékpártúra 2015. július 19.

2015. július 19-én immár tízedik alkalommal rendezzük meg a mára már oly népszerű kerékpártúránkat, amely során a résztvevőkkel együtt letekerünk Harkányba. Évről évre nő az érdeklődés a színvonalas sportrendezvény iránt, mint ahogy a bringások száma is egyre növekszik. Ebben az évben több mint 500 résztvevőre számítunk. Maximum 550 bringás előzetes jelentkezésére lesz lehetőség. A túra célja a mozgáson kívül egy hamisítatlan nyári közös élmény és egy kellemes strandolás az esemény állandó szponzora, a Harkányi Gyógyfürdő jóvoltából. Külön köszönet nekik a lelkes együttműködésért és az ÁRKÁD bringásoknak felajánlott fürdő-belépőjegyekért.

Jelentkezés módja:

Részvétel ebben az évben is előzetes regisztráció ellenében lehetséges, amelyre az alábbi űrlapon van lehetőség. Az érvényes online jelentkezés feltétele a 16. életév betöltése és a kért adatok pontos megadása. A jelentkezés feltétele továbbá, hogy a résztvevő a gyülekezőhelyen aláírásával hozzájáruljon ahhoz, hogy a rendezvényen róla készített fotókat, melyeken felismerhető és beazonosítható, cégünk reklámanyagaiban felhasználhassa, továbbá mivel a rendezvény nem jár teljes útlezárással, így a résztvevők kötelesek a KRESZ szabályait betartani /a mezőnytől leszakadó résztvevők is/. Ahol a kerékpárosoknak a KRESZ-ből adódóan nincs elsőbbségük, számukra az elsőbbséget rendőr vagy jelzőőr biztosítja. Természetesen a regisztráló nevezheti és megjelölheti a vele együtt kerekező gyermekek számát is. A kerékpártúrára regisztrálók száma maximum 550 fő lehet (a szülőkkel együtt regisztrált gyerekek számával együttesen), pontosan ennyi csomaggal és fürdő-belépővel készülünk az eseményre.

Lehet-e a rendezvény napján is csatlakozni?
Igen, természetesen lehetséges, azonban az ÁRKÁD pólót és a támogatók által felajánlott ajándékokat csak az előzetesen regisztrált, a gyülekezőhelyen jelenlévő és aláíró maximum 550 fő számára tudjuk biztosítani. A regisztráltaknak biztosított pólók kiosztására és azok felvételére a gyülekezőhelyen a Czinderi Parkban, a csomagok és a fürdőbelépők átnyújtására a célban, a Harkányi Gyógyfürdő Platán bejáratánál kerül sor.

A túra napja:

2015. július 19. vasárnap
Jelentkezés módja: 2015. május 18-tól az itt található űrlapon! (amennyiben az 550 főt elérte a regisztrálók száma, a jelentkezést lezárjuk!)
Gyülekező: július 19. vasárnap 9:00 órától a Czinderi parkban (az ÁRKÁD nyugati oldalán)
Start: 10:00 órakor
Úticél: Harkányi Gyógy- és Strandfürdő
Útvonal: Pécs Czinderi utca – Siklósi út felé az 58-as számú főút – Harkányi Gyógyfürdő
Célba érkezés: A Harkányi Gyógyfürdő Platán bejáratánál

Képgaléria

PARKOLÁS
Az első óra parkolás minden nap ajándék!
HÍRLEVÉL
AJÁNDÉK MINDENKINEK
Szerezz örömet szeretteidnek ÁRKÁD vásárlási utalvánnyal!
2017.08.30-09.17. A tenger világa interaktív kiállítás
infó »
akció C&A
Iskolakezdési akció
hír dm
Ne feledjétek, hétvégén itt a GyereKi! fesztivál!
ÁRKÁD Pécs Bevásárlóközpont Igazgatóság | 7622 Pécs, Bajcsy Zsilinszky utca 11/1. | Tel.: +36 72 523 100 | Fax.: +36 72 523 001 | e13/z/vasb/pf/nexnqcrpf/c/uh
Kövess minket!
Ugrás az oldal tetejére
Ugrás az oldal tetejére